Astanga jooga Lappi ry. Varastotie 2, 96100 Rovaniemi

• Kurssi: Frank Kappas 26-28-05.2017

Frank on tulossa pitämään kauden viimeisen astangajoogakurssi!
ilmoittautumiset nyt avattu.

• Loppukevään joogat

Tässä tietoa loppukevään kursseista Astangajooga Lappi ry:llä (Varastotie 2).
Ilmoittautumiset suoraan ohjaajalle/Hannalle sähköpostitse hkuosman@ulapland.fi.

  • Yinjooga keskiviikkoisin klo 17-18.30 ajalla 12.4.-14.6. (yhteensä 9 kertaa, ei kokoontumista 26.4.). Hinta 60e (Maksu viitenumerolla 4022) ja yhdistyksen jäsenmaksu 15e jos ei ole vielä maksettu.
  • Scaravellijooga tiistaisin klo 17-18.30 ajalla 2.5.-13.6. (yhteensä 7 kertaa). Hinta 48e (Maksu viitenumerolla 4035) ja yhdistyksen jäsenmaksu 15e jos ei ole vielä maksettu.
Kursseille voi osallistua myös kertamaksulla hintaan 12e/9e

Yinjooga on meditatiivisen rauhallinen ja tasapainottava harjoitus, jossa keskitytään lihasten sijaan avaamaan sidekudoksia. Sidekudokset lyhenevät ja jäykistyvät iän myötä ja vaativat elpyäkseen pitkäkestoisia venytyksiä, minkä vuoksi asennoissa viivytään useita minuutteja. Yinjooga elvyttää sidekudosten aineenvaihduntaa, huoltaa niveliä, parantaa sisäelinten toimintaa ja energian virtausta kehossa, tyynnyttää hermostoa ja opettaa hyväksyvän läsnäolon taitoa. Harjoitukset keskittyvät erityisesti lantionseudun, lonkkien ja selän liikkuvuuden lisäämiseen ja jännitysten laukaisemiseen, ja mahdollistavat tilan, keveyden ja syvän rentouden palauttamisen kehoon. Sopii hyvin niin aloittelijoille kuin pitkäänkin jooganneille.

Scaravellijoogan kurssilla tutkitaan monipuolisesti hathajoogaan perustuvia asana-, hengitys- ja rentoutusharjoituksia Vanda Scaravellin metodin mukaisesti. Ulkoisesti lempeissä, mutta sisäisesti voimakkaissa harjoituksissa korostuvat venyttämisen ja puskemisen sijaan tilan tekeminen, hellittäminen ja suorittamattomuus. Tämä mahdollistaa uudenlaisen avautumisen ja keveyden löytämisen kehoon ja mieleen. Palauttamalla yhteyden hengitykseen ja painovoimaan annetaan selkärangan vapautua ja jännitysten sulaa pois. Harjoittelun tuloksena itsetuntemus ja kyky rentoutua paranevat, elinvoima ja ilo lisääntyvät. Sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin.
• Kesäkuun tunnit

Kesäkuussa on tulossa alkeismysore tunnit, dynaaminen jooga ja lisää yin jooga
Lisätietoa vikkotunnit sivulta

• kevätkausi 2017

aikataulut ja ilmoittautumiset nyt netissä!
Mysore tunnit alkavat 09.01, ohjatut tunnit 10.01 ja alkeet 16.01


shala