Astanga jooga Lappi ry. Varastotie 2, 96100 Rovaniemi

• Kurssi: Frank Kappas 25-27.08.2017

Frank on tulossa pitämään syyskauden ensimmäinen astangajoogakurssi!
Ilmoittautumiset on nyt avattu.

• Elokuun joogat

Scaravelli- ja yinjoogatunnit jatkuvat Astangajooga Lappi ry:llä (Varastotie 2) elokuun ajan. Tunneille ovat tervetulleita kaikki, niin harjoittelua jatkavat joogaajat kuin vasta-alkajatkin.
Ilmoittautumiset suoraan Hanna-ohjaajalle sähköpostitse hkuosman@ulapland.fi.

  • Yinjooga keskiviikkoisin klo 17-18.30 ajalla 2.-30.8. (yhteensä 5 kertaa). Hinta 35 € (Maksu viitenumerolla 4080) ja yhdistyksen jäsenmaksu 15 € jos ei ole vielä maksettu.
  • Scaravellijooga tiistaisin klo 17-18.30 ajalla 1.- 29.8. (yhteensä 5 kertaa). Hinta 35 € (Maksu viitenumerolla 4093) ja yhdistyksen jäsenmaksu 15 € jos ei ole vielä maksettu.
Mahdollisia poissaoloja voi korvata yhdistyksen muilla tunneilla.
Kursseille voi osallistua myös kertamaksulla hintaan 12e/9e

Yinjooga on meditatiivisen rauhallinen ja tasapainottava harjoitus, jossa keskitytään lihasten sijaan avaamaan sidekudoksia. Sidekudokset lyhenevät ja jäykistyvät iän myötä ja vaativat elpyäkseen pitkäkestoisia venytyksiä, minkä vuoksi asennoissa viivytään useita minuutteja. Yinjooga elvyttää sidekudosten aineenvaihduntaa, huoltaa niveliä, parantaa sisäelinten toimintaa ja energian virtausta kehossa, tyynnyttää hermostoa ja opettaa hyväksyvän läsnäolon taitoa. Harjoitukset keskittyvät erityisesti lantionseudun, lonkkien ja selän liikkuvuuden lisäämiseen ja jännitysten laukaisemiseen, ja mahdollistavat tilan, keveyden ja syvän rentouden palauttamisen kehoon. Sopii hyvin niin aloittelijoille kuin pitkäänkin jooganneille.

Scaravellijoogan kurssilla tutkitaan monipuolisesti hathajoogaan perustuvia asana-, hengitys- ja rentoutusharjoituksia Vanda Scaravellin metodin mukaisesti. Ulkoisesti lempeissä, mutta sisäisesti voimakkaissa harjoituksissa korostuvat venyttämisen ja puskemisen sijaan tilan tekeminen, hellittäminen ja suorittamattomuus. Tämä mahdollistaa uudenlaisen avautumisen ja keveyden löytämisen kehoon ja mieleen. Palauttamalla yhteyden hengitykseen ja painovoimaan annetaan selkärangan vapautua ja jännitysten sulaa pois. Harjoittelun tuloksena itsetuntemus ja kyky rentoutua paranevat, elinvoima ja ilo lisääntyvät. Sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin.
• Astanga tunnit

Alkeismysoretunnit 7.-24.8. maanantaisin ja torstaisin klo 17-19. Kaikki joogit tavalliseen harjoitusryhmään katsomatta tervetulleita! Tarvittaessa tehdään seisomasarja alussa ohjattuna, jotta kaikki pääsevät vauhtiin.
Lisätietoa viikkotunnit sivulta.

Syyskausi alkaa 28.8., siitä tarkempaa tietoa lähempänä

• Syyskauden Astanga tunnit

Tunnit alkavat 28.08. Aikataulut ovat nyt netissä ja ilmoittautumiset avattu!


shala