Elävä selkäranka -joogaviikonloppu

3.5.–5.5.2024
Sydämellisesti tervetuloa levähtämään, latautumaan ja löytämään selkärankasi eläväisyys!

”Jos olet ystävällinen kehollesi, se vastaa uskomattomalla tavalla.” - Vanda Scaravelli

Miten auttaa selkärankaa löytämään liikkumisen vaivattomuus? Voiko selkäranka hengittää? Voiko se virrata ja aaltoilla? Mistä syntyy hengityksen ja selkärangan välinen tanssi joogaharjoituksessa?

Muun muassa näihin teemoihin sukellamme toukokuisessa joogatyöpajassa. Viikonlopun aikana tutkimme, miten voimme sulattaa ja keventää selkärankaamme sen ympärille kerääntyneistä kireyksistä.

Kurssin harjoitukset johdattavat levollistavan hengityksen ja pienten, jopa mikrotason liikkeiden äärelle. Niiden avulla etsimme tapoja pehmentää ja vapauttaa kehon sisäpuolista tilaa, jotta selkäranka voi saada takaisin luonnollisen joustavuutensa ja löytää pakottoman, pehmeän ja virkistävän tavan liikkua, joka elvyttää koko kehoa.

Kurssiohjelma koostuu monipuolisista asana-, hengitys-, kehotietoisuus- ja rentoutusharjoituksista mm. joogasomatiikasta ja Scaravellijoogasta vaikutteita ammentaen. Teemme harjoituksia rauhallisen meditatiiviseen rytmiin, mikä avaa mahdollisuuden syvän rentouden tavoittamiseen ja liikkeessä lepäämiseen. Samalla vahvistamme kykyämme olla kehollisesti läsnä tässä hetkessä. Kurssin harjoitukset inspiroivat löytämään uudenlaisia, syvästi omaa kehoa kuuntelevia tapoja huoltaa ja hoitaa selkärankaa ulkoapäin ohjatun mekaanisen suorittamisen sijaan.

Teemme harjoituksia sekä lattialla istuen ja maaten että seisten. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin joogataustasta riippumatta. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, tyynyn ja lämmintä vaatetta – kerrospukeutuminen on suositeltavaa.

Sydämellisesti tervetuloa levähtämään, latautumaan ja löytämään selkärankasi eläväisyys!

Hanna Kuosmanen on Tampereella asuva ravintoterapeutti ja joogaopettaja. Hän on opiskellut mm. joogasomatiikkaa, jooganidraa sekä yin- ja Scaravellijoogaa ja opettanut vuodesta 2003 lähtien. Viikkotuntien lisäksi Hanna ohjaa viikonlopputyöpajoja ja retriittejä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja: https://ruokarauha.fi/jooga/

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Perjantai 3.5.

Joogaharjoitus
18.00 – 19.30

Lauantai 4.5.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
Sis. lounastauko

Sunnuntai 5.5.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
Sis. lounastauko

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä yhteistietolomake haluamasi kurssin kohdalla. Kurssi- ja kausimaksut on maksettava ennen kurssin alkua Astanga Jooga Lappi ry:n tilille käyttämällä oheisia viitenumeroita.

Erityisjärjestelyitä varten ota yhtettä Janiin (jani.roine @ gmail.com).

Pankkiyhteys
Astanga jooga Lappi ry,
Nordea 113430-641705
IBAN: FI9011343000641705
BIC: NDEAFIHH


Maksuvälineenä käyvät myös:

  • Eazybreak
  • Edenred
  • Epassi
  • Smartum
  • Tyky
  • Virikeseteli
Muistathan kirjoittaa palvelukuvaukseen mitä maksu koskee ja kurssin viitenumero.

Jos maksat verkossa tai mobiilisovelluksessa, niin voitko ystävällisesti lähettää kuitin tai screenshotin Janille (jani.roine @ gmail.com) kirjanpitoa varten, kiitos.

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella.Muistathan käyttää aina viitenumeroa maksaessasi. Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä.
Hinta
Viite
Jäsenmaksu *
15 €
1232

Alennettu early bird -hinta 95 €, kun ilmoittautuminen ja kurssimaksu suoritettu 24.4. mennessä. Sen jälkeen 110 €.

* Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä. Jos et ole vielä rekisteröitynyt jäseneksi, sinun tulee rekisteröityä jäseneksi samalla kun ilmoittaudut tunnille. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan (tammikuusta joulukuuhun). Maksathan jäsenmaksun ja kurssimaksun erikseen niille osoitetuilla viitenumeroilla.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)
·