Astangajoogan alkeiskurssi

30.10.–31.10.2021
Rovaniemelle rantautunut Anu Jalonen pitää astangajoogan alkeiskurssin Astangajooga Lapin tiloissa 30.-31.10. la&su klo 12-14.30.

Kurssilla opiskelemme astangajoogan tekniikoita, hengitystekniikka, bandhoja sekä vinyasa- tekniikkaa, millä yhdistämme edellä mainitut liikkeen kanssa. Käymme aurinkotervehdykset, seisomasarjan asanat (asennot) sekä lyhyet loppuliikkeet. Harjoituksia voit jatkaa mysore-tunneilla keskiviikko- ja perjantaiaamuisin 6.30–8.30, mutta myös kotiharjoitteluun saat viikonlopusta eväät. Mysore-tunneilla harjoittelija alkaa opettelemaan omassa tahdissa omaa yksilöllistä harjoitusta opettajan avustaen sanallisesti tai kosketuksella, ja tämä harjoitustapa tukee harjoittelijan yksilöllisemmin huomioiden kehon rajat, vammat, haasteet, potentiaalin ja mahdollisuudet.

Astangajooga on dynaaminen joogamuoto, jonka vinyasa-tekniikkan oppiminen (hengityksen ja liikkeen yhdistäminen) tuo yleensä voimaa, vakautta, notkeutta ja energiaa harjoittelijan kehoon sekä mieleen. Tietoinen hengitys vaikuttaa hermostoomme, pitkällä aikavälillä keskittymiskyky harjaantuu mieli fokusoituu ja täten on mahdollisuus vaikuttaa myös elämänlaatuumme.

Hinta: 60 € /50 €* (sis. alv 10%).

*Alennetut hinnat opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Maksutavat tilisiirto, käteinen, mobilepay, Smartum, Virike sekä epassi.

Ilmoittautuminen astangajooga.anu@gmail.com

Minimiosallistujamäärä kurssille on 5 hlöä, maksimiosallistujamäärä 10.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Lauantai

Alkeet
12.00 – 14.30

Perjantai

Alkeet
12.00 – 14.30
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)