Astangajoogan aloituskurssi

23.3.–24.3.2024
Pia Lehtinen saapuu Rovaniemelle maaliskuussa pitämään astangajoogan aloituskurssin. Astangan alkeiskurssilla opit kahden päivän aikana astangajoogan perusteet, joiden jälkeen voit osallistua Astangajooga Lapin viikkotunneille.

Järjestämme Rovaniemellä astangajoogan aloituskurssin 23.-24.3.2024. Astangajoogan aloituskurssi sopii niin vasta-alkajille kuin aiemmin harjoitusta tehneille, joilla on jäänyt viime aikoina joogaaminen vähemmälle tai jotka haluavat siirtyä mysore-harjoitteluun.

Astangajooga on keskittymistä, itsetuntemusta, voimaa ja kehonhallintaa kehittävä liikunnallinen joogamuoto, jolle ominaista on hengityksen ja liikkeen yhdistäminen jooga-asentoihin.

Kurssilla käydään läpi astangajoogan periaatteita, opetellaan lyhyt kaikille sopiva asanaharjoitus ja tutustutaan omaan tahtiin tehtävään Mysore-harjoitukseen.

Opettajana kurssilla toimii Pia Lehtinen. Lämpimästi tervetuloa!

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Lauantai 23.3.

Astangan aloituskurssi
13.00 – 14.30

Sunnuntai 24.3.

Astangan aloituskurssi
10.00 – 11.30

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä yhteistietolomake haluamasi kurssin kohdalla. Kurssi- ja kausimaksut on maksettava ennen kurssin alkua Astanga Jooga Lappi ry:n tilille käyttämällä oheisia viitenumeroita.

Erityisjärjestelyitä varten ota yhtettä Janiin (jani.roine @ gmail.com).

Pankkiyhteys
Astanga jooga Lappi ry,
Nordea 113430-641705
IBAN: FI9011343000641705
BIC: NDEAFIHH


Maksuvälineenä käyvät myös:

  • Eazybreak
  • Edenred
  • Epassi
  • Smartum
  • Tyky
  • Virikeseteli
Muistathan kirjoittaa palvelukuvaukseen mitä maksu koskee ja kurssin viitenumero.

Jos maksat verkossa tai mobiilisovelluksessa, niin voitko ystävällisesti lähettää kuitin tai screenshotin Janille (jani.roine @ gmail.com) kirjanpitoa varten, kiitos.

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella.Muistathan käyttää aina viitenumeroa maksaessasi. Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä.
Hinta
Viite
Jäsenmaksu *
15 €
1232

Alennettu early bird -hinta, ilmoittautuminen 10.3. mennessä ja maksettu. Kurssin hintaan sisältyy 5x-kortti Astangajooga Lapin viikkotunneille.

* Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä. Jos et ole vielä rekisteröitynyt jäseneksi, sinun tulee rekisteröityä jäseneksi samalla kun ilmoittaudut tunnille. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan (tammikuusta joulukuuhun). Maksathan jäsenmaksun ja kurssimaksun erikseen niille osoitetuilla viitenumeroilla.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)
·