Astangajoogan aamuharjoituskurssi

29.5.–31.5.2019
Astangajoogan aamuharjoituskurssilla tehdään lyhyt ohjattu harjoitus, pääosin seisomasarja. Kurssille ovat kaikki tervetulleita aina alkeisryhmäläisistä joogakonkareihin. Pidempään jooganneille ohjattu harjoitus on astangajoogan perinteessä muun muassa hyvä meditatiivinen kuunteluharjoitus, joka auttaa suuntaamaan mieltä olennaiseen eli joogaan.

Sari on aloittanut astangajoogan opiskelun ja säännöllisen harjoittamisen vuonna 2004. Sari kokee, että joogan tarkoituksena on antaa iloa, voimaa ja jaksamista arkeen. Sari painottaa ohjauksessaan lempeää ja hyväksyvää läsnäoloa suhteessa omaan itseen ja senhetkiseen harjoituksen tilaan. Lyhyessä harjoituksessa on palauttavaa ja ylläpitävää energiaa, jolloin on helppoa esimerkiksi aloittaa uudelleen harjoitus tauon jälkeen.

Harjoitus aloitetaan yhdessä ohjattuna, mutta omaa harjoitusta voi jatkaa mysoreharjoituksena halutessaan. Sari avustaa tarvittaessa ohjauksen päätyttyä.

Kurssilla vallitsee luottamuksellinen ilmapiiri ja jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on.

Kurssi on ilmainen Astangajooga Lapin jäsenille sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Keskiviikko 29.5.

Mysore / ohjattu
06.15 – 08.00

Torstai 30.5.

Mysore / ohjattu
06.15 – 08.00

Perjantai 31.5.

Mysore / ohjattu
06.15 – 08.00

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä yhteistietolomake haluamasi kurssin kohdalla. Kurssi- ja kausimaksut on maksettava ennen kurssin alkua Astanga Jooga Lappi ry:n tilillekäyttämällä oheisia viitenumeroita.

Erityisjärjestelyitä varten ota yhtettä Sebastieniin (sebunet @ gmail.com).

Pankkiyhteys
Astanga jooga Lappi ry,
Nordea 113430-641705
IBAN: FI9011343000641705
BIC: NDEAFIHH


Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit , Tyky-kuntosetelit, Virikesetelit ja sähköinen Sporttipassi (muistathan kirjoittaa palvelukuvaukseen mitä maksu koskee ja kurssin viitenumero, kiitos)

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella. Muistathan käyttää aina viitenumeroa maksaessasi. Mikäli haluat liityä jäseneksi pyydämme että teet sen ilmoittautumisen yhteydessä, kiitos!
Hinta
Viite
Jäsenmaksu
15 €
1232
Jos haluat osallistua tunnille ja et ole vielä rekisteröitynyt jäseneksi, sinun tulee rekisteröityä jäseneksi samalla kun ilmoittaudut tunnille. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan (tammikuusta joulukuuhun). Maksathan jäsenmaksun ja viikkotuntimaksun erikseen niille osoitetuilla viitenumeroilla.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)