Astangajoogan aloituskurssi

19.3.2022
Astangajoogan aloituskurssilla käydään läpi astangajoogan periaatteita, opetellaan lyhyt ja kaikille sopiva asanaharjoitus ja tutustutaan omaan tahtiin tehtävään Mysore-harjoitukseen.

Tämä 3 tuntinen aloituskurssi sopii kaikille, jotka haluavat aloittaa astangajoogan harjoittelun ja heille, jotka ovat jo käyneet astangajoogan ohjatuilla tunneilla, mutta eivät ole vielä aloittaneet Mysore-harjoittelua. Voit osallistua kurssille ilman aiempaa kokemusta joogasta.

Kurssin opettajana toimii Pia Lehtinen.

Pia on Sharath Joisin oppilas yli 15 vuoden ajalta. Hän on opettanut astangajoogaa päätoimisesti vuodesta 2007 useilla eri joogakouluilla Helsingissä. Kesällä 2017 Pia perusti oman joogakoulun, Mysore Yoga Helsingin, joka tarjoaa astangajoogan opetusta perinteistä menetelmää seuraten.

Pia pyrkii viettämään vuosittain mahdollisimman paljon aikaa oppilaana Mysoressa ja opettamaan harjoitusta eteenpäin niin kuin on sen opettajaltaan Sharath Joisilta oppinut. Pialle myönnettiin 2. sarjan opetuslupa KPJAYI:stä vuonna 2010. Instituutin sertifioinnin hän sai ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana suomalaisena opettajana vuonna 2014.

Pian opetustyyli on keskusteleva ja kannustava, tarkkakin, mutta ilman hampaiden kiristelyä.

Lue lisää https://www.mysoreyogahelsinki.fi

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Lauantai 19.3.

Astangajoogan aloituskurssi
14.00 – 17.00
Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)
·