Elävä selkäranka -joogaviikonloppu

23.10.–25.10.2020
Miten auttaa selkärankaa löytämään liikkumisen vaivattomuus? Voiko selkäranka hengittää? Voiko se virrata ja aaltoilla? Mistä syntyy hengityksen ja selkärangan välinen tanssi joogaharjoituksessa?

Muun muassa näihin teemoihin sukellamme lokakuisessa joogatyöpajassa. Viikonlopun aikana tutkimme, miten voimme sulattaa ja keventää selkärankaamme sen ympärille kerääntyneistä kireyksistä. Kurssin harjoitukset johdattavat levollistavan hengityksen ja pienten, jopa mikrotason liikkeiden äärelle. Niiden avulla etsimme tapoja pehmentää ja vapauttaa kehon sisäpuolista tilaa, jotta selkäranka voi saada takaisin luonnollisen joustavuutensa ja löytää pakottoman, pehmeän ja virkistävän tavan liikkua, joka elvyttää koko kehoa.

Kurssiohjelma koostuu monipuolisista asana-, hengitys-, kehotietoisuus- ja rentoutusharjoituksista mm. yin- ja Scaravellijoogasta vaikutteita ammentaen. Teemme harjoituksia rauhallisen meditatiiviseen rytmiin, mikä avaa mahdollisuuden syvän rentouden tavoittamiseen ja liikkeessä lepäämiseen. Samalla vahvistamme kykyämme olla kehollisesti läsnä tässä hetkessä. Kurssin harjoitukset inspiroivat löytämään uudenlaisia, syvästi omaa kehoa kuuntelevia tapoja huoltaa ja hoitaa selkärankaa ulkoapäin ohjatun mekaanisen suorittamisen sijaan.

Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään harjoitelleillekin joogataustasta riippumatta. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, tyynyn ja lämmintä vaatetta (kerrospukeutuminen on suositeltavaa). Sydämellisesti tervetuloa lepäämään, latautumaan ja löytämään selkärankasi eläväisyys!

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Perjantai 23.10.

Joogaharjoitus
18.00 – 20.00

Lauantai 24.10.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
+ lounastauko

Sunnuntai 25.10.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
+ lounastauko
Kurssi on täynnä.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)
·