Hengähdä ja hellitä – syvän levon joogaviikonloppu

8.12.–10.12.2023
Tervetuloa tekemään ”ei juuri mitään” kolmen päivän ajaksi! Syvän levon joogaviikonloppu tarjoaa mahdollisuuden hengähdyshetkeen ja suloiseen, palauttavaan joutilaisuuteen arjen kiireiden keskellä.

”Haastavina aikoina ulottuvillamme on vain harvoja ankkureita, joihin turvautua. Lepo on väylä, jonka avulla voit löytää ankkurin itsestäsi. Se on pelastusköysi.” - James Reeves

Tervetuloa tekemään ”ei juuri mitään” kolmen päivän ajaksi! Syvän levon joogaviikonloppu tarjoaa mahdollisuuden hengähdyshetkeen ja suloiseen, palauttavaan joutilaisuuteen arjen kiireiden keskellä.

Kurssin harjoitukset pohjautuvat joogasomatiikkaan ja jooganidraan, ja niiden keskiössä on restoratiivisuus – palautumisenja hermoston rauhoittumisen tukeminen. Somaattinen lähestymistapa joogaan kannustaa löytämään uudenlaisia, syvästi omaa itseä kuuntelevia tapoja olla ja liikkua kehossa. Jooganidra -harjoitus on ohjattu, makuulla tehtävä kehomeditaatio, joka mahdollistaa syvän rentoutumisen ja levon. Harjoitus kutsuu tekemisen sijaan olemisen tilaan, kehittää itsetuntemusta ja vahvistaa yhteyttä sisäiseen rauhan kokemukseen riippumatta siitä, mitä maailmassa tai elämässämme tapahtuu.

Kurssin harjoitukset tehdään pääosin laittialla istuen tai maaten. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin.

Hanna Kuosmanen on Tampereella asuva ravintoterapeutti ja joogaopettaja. Hän on opiskellut mm. joogasomatiikkaa, jooganidraa sekä yin- ja Scaravellijoogaa ja opettanut vuodesta 2003 lähtien. Viikkotuntien lisäksi Hanna ohjaa viikonlopputyöpajoja ja retriittejä eri puolilla Suomea. Lisätietoja: https://ruokarauha.fi/jooga/

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Perjantai 8.12.

Joogaharjoitus
18.00 – 19.30

Lauantai 9.12.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
Sis. lounastauko

Sunnuntai 10.12.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
Sis. lounastauko

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä yhteistietolomake haluamasi kurssin kohdalla. Kurssi- ja kausimaksut on maksettava ennen kurssin alkua Astanga Jooga Lappi ry:n tilille käyttämällä oheisia viitenumeroita.

Erityisjärjestelyitä varten ota yhtettä Sebastieniin (sebunet @ gmail.com).

Pankkiyhteys
Astanga jooga Lappi ry,
Nordea 113430-641705
IBAN: FI9011343000641705
BIC: NDEAFIHH


Maksuvälineenä käyvät myös:

  • Eazybreak
  • Edenred
  • Epassi
  • Smartum
  • Tyky
  • Virikeseteli
Muistathan kirjoittaa palvelukuvaukseen mitä maksu koskee ja kurssin viitenumero.

Jos maksat verkossa tai mobiilisovelluksessa, niin voitko ystävällisesti lähettää kuitin tai screenshotin Sebastienille (sebunet @ gmail.com) kirjanpitoa varten, kiitos.

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella.Muistathan käyttää aina viitenumeroa maksaessasi. Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä.
Hinta
Viite
Jäsenmaksu *
15 €
1232

Alennettu early bird -hinta 85 €, kun ilmoittautuminen ja kurssimaksu suoritettu 24.11. mennessä. Sen jälkeen 95 €.

* Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä. Jos et ole vielä rekisteröitynyt jäseneksi, sinun tulee rekisteröityä jäseneksi samalla kun ilmoittaudut tunnille. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan (tammikuusta joulukuuhun). Maksathan jäsenmaksun ja kurssimaksun erikseen niille osoitetuilla viitenumeroilla.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)
·