Juuret ja siivet -joogaviikonloppu

21.2.–23.2.2020
Juuret ja siivet. Maa ja taivas. Painovoima ja keveneminen. Vahvuus ja pehmeys. Hellittäminen ja avautuminen. Muun muassa näihin teemoihin sukellamme helmikuisessa joogatyöpajassa.

Viikonlopun aikana tutkimme erityisesti sitä, millainen merkitys painovoimalla on joogaharjoituksessa niin sisäisen voiman kuin pehmeydenkin lähteenä. Kurssin harjoitukset johdattavat löytämään kehoon uudenlaista tilaa ja olemisen keveyttä hellittämisen ja maahan tukeutumisen kautta. Juurtuminen keventää niska-hartiaseudun, vapauttaa selkärangan ja tuo joogaharjoitukseen vaivattomuutta ja soljuvuutta. Painovoimalta voimme oppia, miten kehon on mahdollista avautua ja avartua sisältäpäin, ilman minkäänlaista puskemista tai kiskomista. Samalla herätämme herkkyyden omasta voiman keskuksestamme ja vahvistamme kykyämme olla läsnä.

Kurssiohjelma koostuu monipuolisista asana-, hengitys-, kehotietoisuus- ja rentoutusharjoituksista mm. yin- ja Scaravellijoogasta vaikutteita ammentaen. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään harjoitelleillekin joogataustasta riippumatta. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, tyynyn ja lämmintä vaatetta.

Hanna Kuosmanen on koulutettu yin- ja Scaravellijoogaopettaja, joka on ohjannut joogaa vuodesta 2003 lähtien. Hän asuu Tampereella ja vetää viikonlopputyöpajoja ja retriittejä eri puolilla Suomea.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Perjantai 21.2.

Joogaharjoitus
17.30 – 19.30

Lauantai 22.2.

Joogaharjoitus
10.00 – 16.00
+ lounastauko

Sunnuntai 23.2.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
+ lounastauko
Kurssi on täynnä.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)