Kehon laulu

23.9.–25.9.2022
”On olemassa tapa tehdä jooga-asentoja ilman pienintäkään ponnistelua. Liike on kehon laulu.” –Vanda Scaravelli

Kehon laulu -viikonloppukurssi kutsuu lähestymään joogaharjoitusta uteliaalla ja leikkisällä mielellä. Ulkoisen suorituksen ja linjauksien sijaan keskitymme siihen, miltä jooga tuntuu ja miten se voi syntyä sisältäpäin. Pysähdymme kuuntelemaan kehon tarpeita, ja annamme tilaa niistä kumpuaville spontaaneille liikkeille. Tutkimme, miten erilaiset mielikuvat puhuvat kehollemme ja voivat auttaa meitä löytämään uudenlaista liikkumisen helppoutta. Muun muassa vesi-elementti, aallot ja spiraalit johdattelevat tietä siihen, miten joogasta voi tulla kuin soljuva tanssi ja hengityksestä musiikkia, jonka tahtiin liikumme. Tuloksena on parhaimmillaan vaivaton, nautinnollinen ja yksilöllinen tapa joogata – kehon laulu, joka tukee terveyttämme ja elinvoimaisuuttamme.

Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään harjoitelleillekin joogataustasta riippumatta. Ammennamme harjoituksiin inspiraatiota mm. joogasomatiikasta, Scaravellijoogasta ja luovasta tanssista. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, vyön tai pitkän huivin sekä tyynyn ja lämmintä vaatetta (kerrospukeutuminen on suositeltavaa). Sydämellisesti tervetuloa löytämään kehosi laulu!

Hanna Kuosmanen on opiskellut mm. joogasomatiikkaa sekä yin- ja Scaravellijoogaa ja opettanut vuodesta 2003 lähtien. Hän asuu Tampereella ja vetää viikkotuntien lisäksi viikonlopputyöpajoja ja retriittejä eri puolilla Suomea. Lisätietoja: https://ruokarauha.fi/jooga/

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Perjantai 23.9.

Joogaharjoitus
18.00 – 20.00

Lauantai 24.9.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
Sis. lounastauko

Sunnuntai 25.9.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
Sis. lounastauko
Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)
·