Levon ja palautumisen joogaviikonloppu

23.4.–25.4.2021
Kaipaatko hengähdyshetkeä arjen haasteiden ja poikkeustilan keskellä? Haluaisitko hellittää hetkeksi tekemisestä ja olla vain?

Lämpimästi tervetuloa kolmen päivän mittaiselle matkalle lepoon ja palautumiseen joogan avulla. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden jättää maailman hälinä ja vaatimukset hetkeksi taakse ja pysähtyä asettumaan syvästi itseemme. Tällä kurssilla annamme harjoituksille aikaa tapahtua meditatiivisen rauhalliseen rytmiin, leväten myös liikkeessä. Etsimme tietä kohti vaivatonta, pakotonta ja yksillöllistä tapaa joogata, joka tukee terveyttämme ja elinvoimaisuuttamme.

Kurssiohjelma koostuu monipuolisista asana-, hengitys-, meditaatio-, kehotietoisuus- ja rentoutusharjoituksista. Ne auttavat palauttamaan tilan, keveyden ja syvän rentouden tunteen kehoon levollistaen myös mieltä. Ammennamme harjoituksiin inspiraatiota yin- ja Scaravellijoogan lisäksi somaattisista menetelmistä ja syvän levon meditaatiosta. Harjoitukset kannustavat löytämään uudenlaisia, syvästi omaa itseä kuuntelevia tapoja huoltaa ja hoitaa kehoa suorittamisen sijaan.

Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään harjoitelleillekin joogataustasta riippumatta. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, vyön tai pitkän huivin sekä tyynyn ja lämmintä vaatetta (kerrospukeutuminen on suositeltavaa). Sydämellisesti tervetuloa lepäämään ja latautumaan!

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Perjantai 23.4.

Joogaharjoitus
18.00 – 20.00

Lauantai 24.4.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
+ lounastauko

Sunnuntai 25.4.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
+ lounastauko
Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)