Levon ja palautumisen joogaviikonloppu

23.4.–25.4.2021
Kaipaatko hengähdyshetkeä arjen haasteiden ja poikkeustilan keskellä? Haluaisitko hellittää hetkeksi tekemisestä ja olla vain?

Lämpimästi tervetuloa kolmen päivän mittaiselle matkalle lepoon ja palautumiseen joogan avulla. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden jättää maailman hälinä ja vaatimukset hetkeksi taakse ja pysähtyä asettumaan syvästi itseemme. Tällä kurssilla annamme harjoituksille aikaa tapahtua meditatiivisen rauhalliseen rytmiin, leväten myös liikkeessä. Etsimme tietä kohti vaivatonta, pakotonta ja yksillöllistä tapaa joogata, joka tukee terveyttämme ja elinvoimaisuuttamme.

Kurssiohjelma koostuu monipuolisista asana-, hengitys-, meditaatio-, kehotietoisuus- ja rentoutusharjoituksista. Ne auttavat palauttamaan tilan, keveyden ja syvän rentouden tunteen kehoon levollistaen myös mieltä. Ammennamme harjoituksiin inspiraatiota yin- ja Scaravellijoogan lisäksi somaattisista menetelmistä ja syvän levon meditaatiosta. Harjoitukset kannustavat löytämään uudenlaisia, syvästi omaa itseä kuuntelevia tapoja huoltaa ja hoitaa kehoa suorittamisen sijaan.

Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään harjoitelleillekin joogataustasta riippumatta. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, vyön tai pitkän huivin sekä tyynyn ja lämmintä vaatetta (kerrospukeutuminen on suositeltavaa). Sydämellisesti tervetuloa lepäämään ja latautumaan!

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Perjantai 23.4.

Joogaharjoitus
18.00 – 20.00

Lauantai 24.4.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
+ lounastauko

Sunnuntai 25.4.

Joogaharjoitus
10.00 – 15.00
+ lounastauko

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä yhteistietolomake haluamasi kurssin kohdalla. Kurssi- ja kausimaksut on maksettava ennen kurssin alkua Astanga Jooga Lappi ry:n tilille käyttämällä oheisia viitenumeroita.

Erityisjärjestelyitä varten ota yhtettä Sebastieniin (sebunet @ gmail.com).

Pankkiyhteys
Astanga jooga Lappi ry,
Nordea 113430-641705
IBAN: FI9011343000641705
BIC: NDEAFIHH


Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit , Tyky-kuntosetelit, Virikesetelit ja sähköinen Sporttipassi (muistathan kirjoittaa palvelukuvaukseen mitä maksu koskee ja kurssin viitenumero, kiitos)

Kurssi on täynnä!
Hinta
Viite
Jäsenmaksu *
15 €
1232

Early bird hinta 85 € (7.2. asti), sen jälkeen late bird 95 €. Maksimiosallistujamäärä 15.

* Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä. Jos et ole vielä rekisteröitynyt jäseneksi, sinun tulee rekisteröityä jäseneksi samalla kun ilmoittaudut tunnille. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan (tammikuusta joulukuuhun). Maksathan jäsenmaksun ja kurssimaksun erikseen niille osoitetuilla viitenumeroilla.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)