Marke Murtomäki

30.10.–31.10.2020
Marke Murtomäki tulee lokakuussa Rovaniemelle pitämään viikonloppuintensiivikurssin. Kurssin ohjelmaan kuuluu mysoreharjoitus, meditaatio sekä kaikille sopiva tekniikkatunti. Lauantain meditaatio soveltuu kaikille, myös ei joogaaville.

Markelle joogassa on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi, tasapainon löytäminen harjoituksen voiman ja keveyden välillä eri elämäntilanteissa niin, että jooga tukee muuta elämää ja laajentaa hyvää oloa ja myönteistä ajattelua myös joogamaton ulkopuolella.

Opettajana Marke haluaa kohdata jokaisen yksilönä. Hän on positiivinen, kannustava ja hienovaraisen määrätietoinen ja painottaa asanoiden linjauksia, itsensä kuuntelua ja hengityksen tärkeyttä. Astangajoogan asanaharjoituksessa tulisi Marken mielestä keskittyä joogaajien yksilöllisiin tarpeisiin ja ongelmakohtiin, unohtamatta kuitenkaan perinteistä ja sujuvaa asanaharjoitusta tai sitä, että asana on vain yksi osa joogan kokonaisuudessa.

Marke aloitti astangajoogan harjoittelun vuonna 1997 ja opettamisen Helsingin Astanga Joogakoululla 1999. Vuodesta 2000 hän on ollut päätoiminen opettaja Joogakoululla. Markella on KPJAYIn 2.sarjan auktorisointi. Marke kehittää itseään opettajana käymällä eri opettajien kursseilla ja pitämällä silmät ja korvat auki - ajatuksena se, että myös jokaiselta oppilaalta voi oppia paljon joka päivä.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Perjantai 30.10.

Mysore
17.00 – 19.00
Meditaatio
19.00 – 19.30

Lauantai 31.10.

Mysore
08.00 – 10.00
Meditaatio
10.15 – 11.15
Soveltuu kaikille myös ei joogaajille.
Tekniikkatunti
13.30 – 15.30
Tekniikkatunnin aihe on "Selkärangan liikkuvuuden parantaminen taaksepäin – liike koko kehossa". Taaksetaivutuksista saa keveyttä ja elämänvoimaa tavalla, joka karkottaa sitkeimmänkin saamattomuuden ja alakulon :) sillä niissä keskitytään laajentamaan sydänalaa, keuhkoja ja rintakehää. Vaikka taaksetaivutuksissa on tärkeää keskittyä tekemään tilaa rintarangan nikamien väliin, on myös yhtä tärkeää tukea liikettä koko keholla, lämmitellä ja väljentää myös olkaniveliä ja nivusia. Venytysten lisäksi teemme selkärankaa taaksepäin taivuttavia asanoita. Tunti sopii kaikille.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä yhteistietolomake haluamasi kurssin kohdalla. Kurssi- ja kausimaksut on maksettava ennen kurssin alkua Astanga Jooga Lappi ry:n tilille käyttämällä oheisia viitenumeroita.

Erityisjärjestelyitä varten ota yhtettä Sebastieniin (sebunet @ gmail.com).

Pankkiyhteys
Astanga jooga Lappi ry,
Nordea 113430-641705
IBAN: FI9011343000641705
BIC: NDEAFIHH


Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasetelit , Tyky-kuntosetelit, Virikesetelit ja sähköinen Sporttipassi (muistathan kirjoittaa palvelukuvaukseen mitä maksu koskee ja kurssin viitenumero, kiitos)

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella.Muistathan käyttää aina viitenumeroa maksaessasi. Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä.
Hinta
Viite
Jäsenmaksu *
15 €
1232

Alennettu early bird -hinta, ilmoittautuminen 18.10. mennessä.

* Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä. Jos et ole vielä rekisteröitynyt jäseneksi, sinun tulee rekisteröityä jäseneksi samalla kun ilmoittaudut tunnille. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan (tammikuusta joulukuuhun). Maksathan jäsenmaksun ja kurssimaksun erikseen niille osoitetuilla viitenumeroilla.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)