Pia Lehtinen

18.3.–20.3.2022
Pia Lehtinen pitää astangajoogan viikonloppukurssin Rovaniemellä. Kurssi aloitetaan perjantaina ohjatulla ykkössarjalla. Lauantai-iltapäivän teematunnilla pohdimme miksi harjoittelemme astangajoogaa ja millaisia mahdollisuuksia harjoitus tarjoaa itsensä kehittämisen tiellä.

Pia on Sharath Joisin oppilas yli 15 vuoden ajalta. Hän on opettanut astangajoogaa päätoimisesti vuodesta 2007 useilla eri joogakouluilla Helsingissä. Kesällä 2017 Pia perusti oman joogakoulun, Mysore Yoga Helsingin, joka tarjoaa astangajoogan opetusta perinteistä menetelmää seuraten.

Pia pyrkii viettämään vuosittain mahdollisimman paljon aikaa oppilaana Mysoressa ja opettamaan harjoitusta eteenpäin niin kuin on sen opettajaltaan Sharath Joisilta oppinut. Pialle myönnettiin 2. sarjan opetuslupa KPJAYI:stä vuonna 2010. Instituutin sertifioinnin hän sai ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana suomalaisena opettajana vuonna 2014.

Pian opetustyyli on keskusteleva ja kannustava, tarkkakin, mutta ilman hampaiden kiristelyä.

Lue lisää https://www.mysoreyogahelsinki.fi

Teema

Miksi harjoittelemme astangajoogaa ja millaisia mahdollisuuksia harjoitus tarjoaa itsensä kehittämisen tiellä? Teematunnilla on aiheena joogan kahdeksan haaran eettiset periaatteet, yama ja niyama, joita käytännöllisesti soveltaen pohdimme mm. oman harjoituksen motiiveja. Lisäksi perehdymme hengityksen ja rentoutumisen merkitykseen asanaharjoituksessa.

"Uskon astangaharjoituksen suureen viisauteen. Siihen että se löytää harjoittajastaan juuri oikeat sisäänmenokohdat. Herkälle tai pelokkaalle harjoitus voi opettaa vakautta ja itseluottamusta, kärsimättömälle kärsivällisyyttä ja oman vajavaisuuden hyväksymistä, vahvalle herkkyyttä ja nöyryyttä. Tässä itsetutkiskelun ja itsensä tuntemisen prosessissa toivon voivani olla oppilaille tukena ja avuksi."

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Perjantai 18.3.

Ohjattu 1. sarja
17.00 – 19.00

Lauantai 19.3.

Mysore
08.00 – 10.00
Teematunti
12.00
Miksi harjoittelemme astangajoogaa ja millaisia mahdollisuuksia harjoitus tarjoaa itsensä kehittämisen tiellä?

Sunnuntai 20.3.

Mysore
08.00 – 10.00
Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)
·