Pia Lehtinen

2.9.–4.9.2022
Pia Lehtinen Mysore Yoga Helsingistä tulee Rovaniemelle ohjaamaan astangajoogan viikonloppukurssin syyskuussa. Kurssilla on tunteja niin aloittelijoille kuin mysorelaisille. Astangan alkeiskurssilla opit kahden päivän aikana astangajoogan perusteet, joiden jälkeen voit osallistua Astangajooga Lapin viikkotunneille.

Pia on Sharath Joisin oppilas yli 15 vuoden ajalta. Hän on opettanut astangajoogaa päätoimisesti vuodesta 2007 useilla eri joogakouluilla Helsingissä. Kesällä 2017 Pia perusti oman joogakoulun, Mysore Yoga Helsingin, joka tarjoaa astangajoogan opetusta perinteistä menetelmää seuraten.

Pia pyrkii viettämään vuosittain mahdollisimman paljon aikaa oppilaana Mysoressa ja opettamaan harjoitusta eteenpäin niin kuin on sen opettajaltaan Sharath Joisilta oppinut. Pialle myönnettiin 2. sarjan opetuslupa KPJAYI:stä vuonna 2010. Instituutin sertifioinnin hän sai ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana suomalaisena opettajana vuonna 2014.

Pian opetustyyli on keskusteleva ja kannustava, tarkkakin, mutta ilman hampaiden kiristelyä.

Lue lisää https://www.mysoreyogahelsinki.fi

Teema

Teematunnin aiheena 3. ja 4. anga eli asana ja pranayma. Pohdimme mm. miksi harjoittelemme asanaa ja miten asanaharjoitus meihin vaikuttaa. Lisäksi selvitämme mikä on pranayaman rooli astangaharjoituksessa; sitä miten tietoinen hengitys syventää harjoitusta ja sen vaikutuksia.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Perjantai 2.9.

Ohjattu
17.00 – 19.00

Lauantai 3.9.

Mysore
08.00 – 10.00
Astangan alkeet
10.00 – 11.30
Teematunti
12.00
Teematunnin aiheena 3. ja 4. anga eli asana ja pranayma. Pohdimme mm. miksi harjoittelemme asanaa ja miten asanaharjoitus meihin vaikuttaa. Lisäksi selvitämme mikä on pranayaman rooli astangaharjoituksessa; sitä miten tietoinen hengitys syventää harjoitusta ja sen vaikutuksia.

Sunnuntai 4.9.

Mysore
08.00 – 10.00
Astangan alkeet
10.00 – 11.30

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä yhteistietolomake haluamasi kurssin kohdalla. Kurssi- ja kausimaksut on maksettava ennen kurssin alkua Astanga Jooga Lappi ry:n tilille käyttämällä oheisia viitenumeroita.

Erityisjärjestelyitä varten ota yhtettä Sebastieniin (sebunet @ gmail.com).

Pankkiyhteys
Astanga jooga Lappi ry,
Nordea 113430-641705
IBAN: FI9011343000641705
BIC: NDEAFIHH


Maksuvälineenä käyvät myös:

  • Eazybreak
  • Edenred
  • Epassi
  • Smartum
  • Tyky
  • Virikeseteli
Muistathan kirjoittaa palvelukuvaukseen mitä maksu koskee ja kurssin viitenumero.

Jos maksat verkossa tai mobiilisovelluksessa, niin voitko ystävällisesti lähettää kuitin tai screenshotin Sebastienille (sebunet @ gmail.com) kirjanpitoa varten, kiitos.

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella.Muistathan käyttää aina viitenumeroa maksaessasi. Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä.
Hinta
Viite
Jäsenmaksu *
15 €
1232

Alennettu early bird -hinta, ilmoittautuminen 22.8. mennessä ja maksettu.

* Tunneille osallistuminen edellyttää joogayhdistyksen jäsenyyttä. Jos et ole vielä rekisteröitynyt jäseneksi, sinun tulee rekisteröityä jäseneksi samalla kun ilmoittaudut tunnille. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan (tammikuusta joulukuuhun). Maksathan jäsenmaksun ja kurssimaksun erikseen niille osoitetuilla viitenumeroilla.
© 2018 Astangajooga Lappi ry
·
Varastotie 2, 96100 Rovaniemi (keltainen talo, 2 krs.)
·